Kurser

Arbejdsmiljøuddannelsen

Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse har en varighed på 3 dage og henvender sig til nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter og ledere i arbejdsmiljøorganisationen.

WorkLife har følgende åbne kurser i 2014:

20.- 21. maj og 26. juni 2014, Varde

25. – 26. august og 22. september 2014, Vejle

3. – 4. november og 8. december 2014, Vejle

Kurserne afholdes i Vejle og Varde

Du kan tilmelde dig hos sekretær Connie Moss på 70227527. Du kan også sende en mail til cm@wl.dk med angivelse af navn, virksomhed, tlf. nr. og om du er arbejdsleder eller arbejdsmiljørepræsentant.

Vi har stor succes med at afholde arbejdsmiljøuddannelsen som virksomhedskursus. Det giver mulighed for at målrette kurset direkte til virksomhedens behov. Så har du brug for et virksomhedskursus er du meget velkommen til at kontakte WorkLife på tlf. 70227527.

Efteruddannelse

Som opfølgning på den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse skal nye arbejdsmiljørepræsentanter tilbydes 2 dages efteruddannelse inden for det første år. Øvrige deltagere i arbejdsmiljøorganisationen skal årligt tilbydes 1,5 dages efteruddannelse svarende til 11 timer, der evt. kan afvikles på én dag.

WorkLife tilbyder en lang række af efteruddannelseskurser. Bestil vores kursuskatalog på post@wl.dk eller kontakt Connie Moss på telefon 70227527.

Vi kan også skræddersy efteruddannelseskurser, så de passer til virksomhedens aktuelle behov.

Kurser og temadage

Har du brug for kurser, temadage, temamøder inden for alle arbejdsmiljøområder er du velkommen til at kontakte os.

Vi drøfter gerne dine ønsker og behov og udarbejder efterfølgende et forslag til program. Vi leverer kurser, temadage og temamøder inden for alle arbejdsmiljøområder. Kontakt os på 70227527.